d-Image har gennem mange år løst mangeartede foto opgaver. Vi har dygtige fotografer til at løse marketing, produkt og reklamebilleder men har også løst opgaver inden for Sport, events og naturbilleder.

Nogle af vores kunder ved lige præcis hvad de skal bruge, og hvordan de vil have fremstillet deres produkt. Andre kunder foretrækker at vores fotograf indgår i tæt samarbejde med marketingafdelingen eller den opgaveansvarlige, for kreativt at løse opgaven i fællesskab.

 

At få taget gode billeder er ikke altid ligetil, vi ved at det kræver fotografen er engageret i sit arbejde, er målrettet og formår at sætte sig ind i opgaven, og ikke mindst formålet med billederne.

Ofte er det sparringen med fotografen og den fælles kreativitet der skaber en synergi som giver de mest fantastiske billeder med det helt rigtige budskab.


Vi har et mobilt fotostudie og kan således opsætte de rette betingelser for et godt billede over alt. Billederne vil under optagelse blive vist på digital storskærm, og kan således blive vurderet under opgavens forløb. Det gør det nemt at få valgt de helt rigtige billeder.

Du er meget velkommen til at klikke på linket herunder for at komme til vores gallerier.