NIKON Nordic Branch Office.

Nikon ønskede et enkelt system til at varetage beholdningen, locationen samt antallet af produkter på lager i Danmark, Norge, Finland og Baltikum.

d-Image udviklede et system, som gør det muligt at holde styr på alle Nikons produkter, sådan det er let at se, hvor produkterne er, hvor mange der er, og hvilke konsulnet,  der p.t. har ansvaret for produktet.

 

Systemet er bygget op på en Linux server, og systemet er online, så det er muligt for administrativt personale at se, status på produkterne, uanset hvilken verdensdel låneren befinder sig i.

Systemet udskriver en udlåneseddel ved afhentning af et produkt og sender en reminder mail til kunden, som gør opmærksom på  en evt. afhentning eller aflevering. Status er ligeledes blevet meget mere enkel. Hver låner indtaster via sin profil i systemet et serienummer  ind på nye produkter ved modtagelse, og gør det enkelt at følge produktet rundt om i verden.

System er blevet opbygget over tre faser, hvor Nikons ønsker og behov er blevet opbygget i eksterne ”pakker”, for derefter at blive koblet til eksisterende system. For Nikon har det betydet det et meget pålideligt system, som altid er i drift og kan formes efter behov til fremtidens udfordringer.